Sloopwerk


Sloopwerken voor particulieren, gemeenten en bedrijven

Sloopwerken is meer dan alleen een muur of gebouw afbreken; het is een vakmanschap dat erg nauwkeurig, goed en veilig moet gebeuren. Bij Baskaya Sloopwerken BV werken we dan ook met modern materiaal en gemotiveerde goed opgeleide medewerkers. Onze medewerkers voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, op basis van ervaring, een goede training en scholing.

Daarbij vormen mens en machine een gesmeerd geheel, zodat elk (sloop)project met maximale precisie wordt uitgevoerd en het eindresultaat altijd naar 100% tevredenheid is. Bovendien werken wij graag milieubewust en zorgen we ervoor dat het sloopafval zoveel mogelijk wordt gerecycled door een goede scheiding van de verschillende sloopmaterialen zoals puin, staal, hout en herbruikbare materialen. Wij werken op maat en volgens alle eisen en regels.

Of het nu om sloopwerkzaamheden van om een privéwoning gaat, om een bedrijfspand of om een hele wijk, bij Baskaya Sloopwerken helpen we u graag en goed. Geen (sloop)project is voor ons te klein of te groot! Wij staan zowel klaar voor particulieren als voor gemeenten en bedrijven en maken hierin geen onderscheid. Elk project van klein tot groot pakken wij vakkundig en nauwkeurig aan.

Waarom Baskaya Sloopwerken BV?

 Wij werken accuraat, snel en netjes.
 Vriendelijk en persoonlijk contact.
 Wij komen onze afspraken na!
 Water en stof wordt opgeruimd.
 U komt niet voor verrassingen te staan.
Scroll naar boven