Over ons


Baskaya Sloopwerken is een familliebedrijf met ruim 25 jaar ervaring waarbij wij  met onze opdrachtgevers oplossingsgericht met projecten aan de slag gaan. Doordat wij de vraag achter de vraag zien, dragen we op doortastende wijze bij aan het doel van het werk. Wij zijn transparant in de manier waarop wij werken. Wij geven vooraf altijd duidelijkheid over zowel meer- of minderwerk, maar ook over dingen die anders lopen of gedaan moeten worden dan vooraf bedacht was. Dit doen wij altijd in overleg. 

Wij zijn in de loop der jaren door ervaring en kennis uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf die echt in totaal oplossingen denkt.  Wij staan garant voor het veilig en vakkundig uitvoeren van sloopwerken.  Dit uiteraard in overeenstemmingen van de eisen van de klant en wettelijke normen.

Demontage is meer dan alleen een muur of gebouw afbreken; het is een vakmanschap dat erg nauwkeurig, goed en veilig moet gebeuren. Bij Baskaya Sloopwerken BV werken we dan ook met modern materiaal en gemotiveerde goed opgeleide medewerkers. Onze medewerkers voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, op basis van ervaring, een goede training en scholing.

Daarbij vormen mens en machine een gesmeerd geheel, zodat elk (sloop)project met maximale precisie wordt uitgevoerd en het eindresultaat altijd naar 100% tevredenheid is. Bovendien werken wij graag milieubewust en zorgen we ervoor dat het sloopafval zoveel mogelijk wordt gerecycled door een goede scheiding van de verschillende sloopmaterialen zoals puin, staal, hout en herbruikbare materialen. Wij werken op maat en volgens alle eisen en regels.

Of het nu om sloopwerkzaamheden van om een privéwoning gaat, om een bedrijfspand of om een hele wijk, bij Baskaya Sloopwerken helpen we u graag en goed. Geen (sloop)project is voor ons te klein of te groot! Wij staan zowel klaar voor particulieren als voor gemeenten en bedrijven en maken hierin geen onderscheid. Elk project van klein tot groot pakken wij vakkundig en nauwkeurig aan.

De inzet van onze uitgebreide en zeer ervaren team en de expertise die wij in huis hebben zorgen ervoor dat we een totaaloplossing voor het gehele project kunnen bieden. Van sloopwerk tot bodemsanering, van boren & zagen tot recycling en van transport tot riolering. Zo kunnen we snel en efficiënt aan de slag aan constructieve oplossingen! Wij werken hiervbij volgens de laatste standaarden en gaan goed om met onze omgeving. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en doen er alles aan om circulair te werken.  

Scroll naar boven